Familiefeesten

Familiefeesten

Wanneer je dit kopje hebt aangeklikt is de kans groot dat jij dit jaar weer aan de beurt bent om de familiedag of het familiefeest te organiseren.

Kijk jij net als de meesten wel uit naar de familiedag maar niet naar de organisatie de erbij komt kijken? Dan ben je bij Dagje Horst aan de Maas aan het juiste adres. Wij nemen de organisatie namelijk graag van je over.

Of je nu enkel bij ons langskomt om een leuke activiteit te ondernemen of dat je graag hebt dat we de hele dag organiseren inclusief eten en drinken, het kan allemaal!

Heb je geen zin om iedereen mee op sleeptouw te nemen en vier je de familiedag liever in huiselijke kring? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen graag een activiteit op locatie en zorgen dat alles tip top in orde is voor jullie feest. Van een tent in de tuin, tot een springkussen of van drank tot een barbecue, het is geen enkel probleem.

Wil jij graag weten wat wij kunnen betekenen voor jullie familiefeest? Neem dan even contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je!