Maatwerk

Maatwerk

Zoals je op onze website reeds hebt kunnen lezen biedt Dagje Horst aan de Maas verschillende leuke activiteiten aan. Het grootste gedeelte van deze activiteiten is zelf bedacht en ontwikkeld!

Doordat onze passie voornamelijk ligt bij het naar wens invullen van een activiteit, spel of dag zijn we ook zeer gedreven wanneer het gaat om het ontwikkelen van activiteiten op maat.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek om binnen het bedrijf op een ludieke manier medewerkers bekend te maken met nieuwe informatie? Wil je op een interactieve manier terugkijken op een periode? Of wil je graag een activiteit kunnen aanbieden ter ontspanning en vermaak? Wij denken graag met je mee!


Landgoed ‘de Weerdbeemden’

De prachtige groepsaccommodatie, Landgoed ‘de Weerdbeemden’, in Kessel is voorzien van een erg mooie wijnkelder.
Nadat zij aangaven graag een unieke activiteit te willen aanbieden aan de klant, zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Belangrijk binnen deze accommodatie was dat de activiteit snel op te bouwen en af te breken valt. Dit omdat de ruimte voor meerdere activiteiten gebruikt wordt. 
Uiteindelijk zijn we daardoor gekomen op een Escape Game op maat. Het verhaal draait volledig om de geschiedenis van het pand!

Stichting BMF

Hoe mooi is het om vrijwilligers van een festival, tijdens de vrijwilligersavond op ludieke wijze te laten terugkijken naar het afgelopen evenement? Voor Stichting BMF, organisator van We Like it Fout, ontwikkelde we in 2019 een ‘foute’ quiz waarin alles voorbij kwam. Van informatie over het evenement tot de meest foute hits en artiesten. Het bleek een leuke, interactieve manier om vrijwilligers te bedanken en te binden aan de organisatie!

 

Dendron College

Om de band tussen onderwijs en het bedrijfsleven te versterken gingen medewerkers van het Dendron College in Horst in 2018 bij bedrijven op bezoek. Zo ook bij ons!

Om de medewerkers meer te vertellen over Dagje Horst aan de Maas en dat wat wij doen, hebben we een korte Escape-ervaring voor hen ontwikkeld. Door codes en puzzels op te lossen kwamen ze steeds een stapje dichter bij het openen van de rode box.
Wil jij op deze manier mensen kennis laten maken met jouw bedrijf? Dat kan! Neem dan even contact met ons op.

Hôrster Kwis 2018

In 2018 zaten we rond de tafel met de organisatie van de Hôrster Kwis. Een kwis waaraan ruim 2100 quizfanaten uit Horst aan de Maas meedoen. In overleg hebben we bij deze quiz een Escape-box ontwikkeld, gericht op Horst.
Zo was het plaatselijke weekblad er in te vinden, was er een ansichtkaart van Horst en kwamen er verschillende foto’s voorbij. Spelers moesten ‘out of the box’ denken om informatie te verkrijgen. Zo werd er een Facebook-pagina ontdekt en bleek een e-mail verstuurd te moeten worden voor de informatie in de ontvangstbevestiging! Een geweldige opdracht, welke we ook voor jullie bedrijf kunnen realiseren!

BiblioNu 2018

Zo werden we in 2017 door de Bibliotheek van Horst gevraagd een activiteit te ontwikkelen omtrent de Kinderboekenweek. Het thema ‘Griezelen’ bracht ons tot een spooktocht door het centrum van Horst, waarbij codes en aanwijzingen gevonden konden worden. Meer dan 100 kinderen uit de gemeente Horst aan de Maas gingen op zoek naar deze codes.
Wanneer alle aanwijzingen gevonden waren kon het ultieme doel bereikt worden, namelijk, het pakken van het gemene spook ‘Sprut’!

Zoals je bij deze voorbeelden hebt kunnen zien zijn er verschillende manieren om je medewerkers, familie, vrienden, gasten of vrijwilligers een geweldige avond te laten beleven. Wil jij graag een activiteit op maat van ons ontvangen? We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!